Projects

Bocco Di Lupo Restaurant

Print Friendly

After samples and discussions with the Client and Client’s Architect, the┬ácolours and pattern that would be laid to the main dining floor area of this restaurant were decided. The colour for the insitu Terrazzo was a mix of various marble aggregates and a bold dark Red backing divided up into brick bond panels using brass strips. The floor was then polished to a high finish and sealed to allow the large marble aggregate to stand out and be the focal point of the restaurant.
The staircase was a contrast in white precast, with combined tread and risers and Ferodo non-slip strips allowing access to the basement toilet area and an extra dining room. The restaurant offers a fine and exquisite choice of food and wine and is well worth the visit before or after enjoying a night at the theatre (especially since it offers the opportunity to look at our floor).